Da!Tot către tine vorbesc,de aici de unde mă aflu,de aici de unde am ajuns datorită ţie,e locul unde a început totul,e locul unde s-a născut lumea din praf de stele şi da am devenit doar praf de stea.
Dar gândul tău a ajuns de jos de pe Pământ la mine…străbate universul,ecoul lui se întoarce şi întorcându-se face fiecare atom să vibreze,fiecare particulă începe să se mişte,se atrag între ele,se ciocnesc se unesc frenetic şi mă trezesc.
Am crezut că e un vis.Dar măinile îmi tremură,corpul îmi vibrează şi gândurile…gândurile zboară la tine,da la tine iubito.
Întinde mâna draga mea,prinde-mă de mâna mea,nu-i da drumul.Te trag către mine uşor şi îţi şoptesc la ureche…te iubesc.
Şi da te iubesc,pentru că sunt creat din dragostea ta,din energia ta,tu m-ai adunat din universul întuncat,tu m-ai făcut din praf,tu mi-ai suflat viaţă.
Acum trăiesc,sunt viu;sunt om;iubesc.
Simt,cum fiecare şoaptă se transformă în strop de rouă,aud cum fiecare stea cântă;aceiaşi odă închinată ţie,iubito.
Nu te iubesc pentru că eşti minunată,nu te iubesc pentru că eşti frumoasă,te ador pentru frumuseţea ta,care îmi face inima să o ia la goană nebuneşte,care mă face să simt un vulcan gata să erupă din venele mele pentru că sângele s-a tranformat în lavă şi mă electrizează pentru că în jurul meu sunt doar fulgere răsarite din neant.Te ador pentru minunea prin care m-ai făcut să respir dragoste,să ma hrănesc cu ea şi să prind în mâna fulgerele care mă transformă iar,în praf de stea.
Iubito,ia în mâna un fulger transformă-te în praf de stea,vino alături de mine în neant şi amândoi vom auzi ecoul dragostei şi vom renaşte împreună şi vom fi o stea.